Businesscoach

Obstakels of moet het roer om?

Business coaching helpt je op weg

cocagne-mc.nl online coach voor ondernemers / businesscoach

Loop je vast op bepaalde zaken? Je werkt hard maar verdere groei is lastig? Kijk samen met mij naar de obstakels en los ze op met business coaching. Soms is het tijd om het roer om te gooien. In een paar weken bepaal je de groeirichting en haal je meer resultaat door focus.

Waar zit je mee?

1. Probleem met focus? Veel ondernemers beginnen gewoon. Heel goed natuurlijk. Heb je voor jezelf helder voor ogen wat je wilt bereiken? En is dit realistisch? Hoe hou je focus? Laten we dit eens voor je op een rijtje zetten.

2. Druk, druk, druk? Plannen, coördineren, organiseren, de boekhouding, netwerken, nieuwe klanten bezoeken en zo is jouw dag snel gevuld. Als je personeel hebt, geef je ook nog leiding. Allemaal stressfactoren. Met coaching help ik je met overzicht creëren en structureren. Zodat je weer op de goede weg verder gaat.

3. Hoe ga je het aanpakken, wat is jouw strategie? Er komt zoveel bij kijken. Wat moet je regelen bij groei en wat is echt belangrijk? Soms zijn dit de thema’s die je minder goed liggen. Ik help je met alles wat je niet zelf weet of kan.
4. Moeite met het vinden van klanten? Lukt het niet om te verkopen? Welke marketinginstrumenten zet je in? Welke zijn effectief en wat heeft geen zin? We doorlopen de huidige situatie en alle opties. Na het gesprek kun je met de output direct aan de slag.
5. Moet het roer om? Is het tijd om het business model te vernieuwen? Waar zit de juiste energie op, denk eens vernieuwend, bepaal de nieuwe klantwaarde en bepaal hoe je verder gaat. Dit zijn cruciale stappen in het vernieuwingsproces waarbij ik je help.
6. Geen idee wat jouw ‘WHY’ is? Waar geloof je in, wat drijft jou, waarom bestaat jouw bedrijf, wat maakt jouw bedrijf zo uniek? We gaan weer even terug naar waar je het allemaal voor doet door aan de slag te gaan met de ‘WHY’ van jouw organisatie. Door de ambities, doelstellingen en nieuwe kansen te onderzoeken maken we een business plan voor de toekomst. Doorvertaald tot op het niveau dat iedereen weet wat zijn bijdrage is. Lekker concreet en praktisch!

Of is het iets heel anders waardoor het niet lukt om verder te groeien? Hoe moeilijk het ook lijkt, in een aantal business coaching sessies weet je waar het vandaan komt en wat je er aan kunt doen. Echt waar!

Scroll naar top