Cocagne Management & Coaching en daarvoor

Met Cocagne, mijn bedrijf, ben ik al sinds 2006 ondernemer, wonend en werkend zowel in Nederland als in het buitenland (China, Turkije en Engeland). Ik ben een echte ervaringsdeskundige als het gaat om business starten, lanceren en verbeteren. Als bedrijfskundige (Nyenrode) met een specialisatie in marketing ken ik alle facetten en niveaus van een organisatie, klein en groot.

In de eerste jaren, als interimmer en adviseur, heb ik veel marketing & communicatieklussen gedaan, ondernemers geholpen met hun business plan maken en mee gebouwd aan veranderingen in organisaties. De laatste jaren verschoof dit steeds meer richting coaching van ondernemers en mensen. Kijk op mijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Voordat ik ondernemer werd, heb ik 13 jaar als marketing- en salesmanager gewerkt en geleerd hoe dienstverlenende organisaties werken, hoe ze kunnen scoren, wat hun klanten belangrijk vinden en wat voor medewerkers belangrijk is.

Ik hou van ondernemen en coachen! Inspiratie haal ik uit het lopen in de natuur, mooie reizen maken met mijn gezin en onverwachtse ontmoetingen met bijzondere personen.

Wat ik doe

Ondernemers coachen, dat is wat ik het liefste doe. Bij het starten van je eigen bedrijf, of ben je al ondernemer? Dan maak je door het coachen slimmere keuzes, hou je beter focus en scoor je meer resultaat met dat harde werken.

Ook internationale werkende ondernemers help ik verder. Werken en leven in het buitenland vereist een bepaalde instelling en flexibiliteit. Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zet je een bedrijf op in het buitenland? Zelf heb ik in China en Turkije gewoond en in Engeland dus ik weet hoe het is.

Meestal coach ik online via Skype, FaceTime of telefonisch contact. Ik wissel dit vaak af met e-mail en soms met face-to-face gesprekken als iemand dat wenst.